Мартин Заимов: За един кметски мандат София може да има още 20 км метро

Мартин Заимов: За един кметски мандат София може да има още 20 км метро

Кандидатът за кмет на София, издигнат от двете десни партии - ДСБ и СДС, обединени в „Алианс за София” - Мартин Заимов, обеща след четири години София да има 20 км ново метро, а след две години въпросът с боклука да бъде решен.

Заимов откри предизборната си кампания в неделя в парка „Оборище” в присъствието на лидерите на двете партии – Пламен Юруков и Иван Костов, на кандидати от дясната листа за общински съветници, на много симпатизанти.

Заимов пое ангажимент пред бизнеса да премахне бюрокрацията и лошите практики. Той очаква от деловите среди открита конкуренция, коректност, качествена и бърза работа, за да стане София достойна европейска столица.

Искам да събудя този град и вярвам, че градът ще се усмихне, защото демокрацията ще победи, каза Мартин Заимов.

Коалицията "Алианс за София" е истинска, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов. ДСБ и СДС си подадоха ръка за решителна битка в София, допълни той. Мартин Заимов не е голям приятел на думите, но, уверявам ви, той е човек на действията, каза още Костов.

Лидерът на СДС Пламен Юруков очаква подкрепа не само от електората на СДС и ДСБ, а и от уморените, по думите му, граждани на София от досегашните политически боричкания. Сигурен съм, че ще ни повярват, както ни повярва Мартин, допълни той.

Споделяне

Още от България

За коя политическа сила ще гласувате на изборите?