Мартин Заимов: За един кметски мандат София може да има още 20 км метро

Мартин Заимов: За един кметски мандат София може да има още 20 км метро

Кандидатът за кмет на София, издигнат от двете десни партии - ДСБ и СДС, обединени в „Алианс за София” - Мартин Заимов, обеща след четири години София да има 20 км ново метро, а след две години въпросът с боклука да бъде решен.

Заимов откри предизборната си кампания в неделя в парка „Оборище” в присъствието на лидерите на двете партии – Пламен Юруков и Иван Костов, на кандидати от дясната листа за общински съветници, на много симпатизанти.

Заимов пое ангажимент пред бизнеса да премахне бюрокрацията и лошите практики. Той очаква от деловите среди открита конкуренция, коректност, качествена и бърза работа, за да стане София достойна европейска столица.

Искам да събудя този град и вярвам, че градът ще се усмихне, защото демокрацията ще победи, каза Мартин Заимов.

Коалицията "Алианс за София" е истинска, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов. ДСБ и СДС си подадоха ръка за решителна битка в София, допълни той. Мартин Заимов не е голям приятел на думите, но, уверявам ви, той е човек на действията, каза още Костов.

Лидерът на СДС Пламен Юруков очаква подкрепа не само от електората на СДС и ДСБ, а и от уморените, по думите му, граждани на София от досегашните политически боричкания. Сигурен съм, че ще ни повярват, както ни повярва Мартин, допълни той.

Споделяне

Още от България