Мая Манолова хваща автобус за среща с млади омбудсмани в Стара Загора

Мая Манолова, сн. БГНЕС

Въпреки че все още не ѝ е отнет автомобилът на НС, каквито намерения има финансовият министър от догодина, в понеделник националният обществен защитник Мая Манолова хваща автобуса от София до Стара Загора, за да присъства там на официалната церемония по обявяване избора на млад омбудсман в града и да се срещна с други млади омбудсмани.
   
Събитието се организира от обществения посредник на Стара Загора Надежда Чакърова - Николова и в него ще участват още кметът Живко Тодоров, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, представители на Регионалния инспекторат по образованието, Младежки общински съвет, Общински детски съвет, представители на училищни съвети и парламенти в града, младежки организации, граждани и др., посочват от пресслужбата на Манолова.

За вторник тя е насрочила първата си приемна в купе на влака, пътуващ от София за Варна. Докато пътува за среща с бивши служители на фалиралата авиокомпания "Ер Виа", които имат неплатени заплати, Манолова ще обсъди със записали се предварително хора проблемите, за които търсят нейната защита.

Споделяне

Още по темата

Още от България