Мъж е пребит с чукове посред бял ден в София

Снимка: Нова телевизия

Мъж е с тежки травми, след като е бил пребит с чукове от двама души, съобщи Нова телевизия. Нападението е извършено миналия петък в София. 46-годишният Димитър Ивайлов е бил пребит на паркинга на магазин, докато оставя покупки в багажника на колата си.

За побоя все още няма задържани. Инцидентът е бил записан от охранителни камери. От прокуратурата обявиха, че е започнало разследване. МВР все още не е успяло да стигне до извършителите.

След нападението Ивайлов е откаран в тежко състояние в "Пирогов". Претърпял е операция. Има множество счупвания по главата, както и фрактура на единия крак.

"Димитър мина отзад, за да остави покупките в багажника. В началото не виждах какво се случва. Той е усетил силен удар в главата. Погледнах в огледалото за обратно виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, защото в чантата имах голяма сума пари. Отворих задната врата, за да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук", разказа Поля Малинова, с която пострадалият живее на семейни начала.

Тя твърди, че свидетел се е опитал да спре побоя, но мъжете напандали и него. Малинова подозира, че престъплението е извършено по поръчка на фирма конкурент в техния бизнес. Тя разказа, че и друг път са били тормозени и са подавали сигнали в полицията, но реакция няма.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли партия на Кирил Петков и Асен Василев и ще гласувате ли за нея?