Мъж се самоуби в София, човешки кости са открити в кв. "Люлин"

Криминалисти оглеждат труп в колата БГНЕС

50-годишният Стилиян Чолаков се е самоубил в сряда по обед със законно притежавания си пистолет в колата си на улица "Косово поле" в столичния квартал "Стрелбище", съобщи БНР. По данни от полицията мъжът е починал веднага. Той не е криминално проявен, а водещата версия на разследващите е, че става дума за лични мотиви.

По същото време в друг столичен квартал – "Люлин", пенсионер, който разхождал кучето си, намери човешки останки в изоставена сграда между шести и седми микрорайон. От трупа са останали само череп и кости. Пред БНР началникът на сектор "Издирване" в столичната полиция Иво Димитров заяви, че тялото е престояло в сградата над година.

Разследващите все още не са изяснили самоличността на човека. Няма открити доказателства и за насилствена смърт.

В сряда МВР задържа и трима мъже за отвличането на 17-годишно момиче във Вършец. Преди ден Б.К. на 26 години, З.С. на 20 години и Р.К. на 32 години са принудили със сила момиче от същия град да се качи колата им "Фолксваген Пасат" и са излезли извън града. Ден по-късно тримата са открити и заловени на черен път в землището на с. Долна Бела Речка.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?