Мъж застреля малко дете и рани тежко още двама души

53-годишен мъж простреля в сряда в Ямбол и в съседното село Козаревец трима души, сред които момиченце на година и осем месеца. Детето е починало на място, защото е било улучено в гърдите от куршум, а 71-годишният мъж и 38-годишната майка на детето са в болницата в Ямбол с огнестрелни рани в краката. Майката е в тежко състояние.

Мъжът, който се е опитал да избяга с колата си, е катастрофирал, като се е ударил в бетонен стълб. Той е бил откаран в болницата, където малко по-късно е починал от раните си.

По първоначални данни на полицията в Ямбол мъжът се скарал следобед с вуйчо си в село Козаревец и го прострелял. След това заминал с колата си – червена лада – за Ямбол. Пристигайки в града към 18.30 вечерта пред блок 13 в квартал "Хале", близо до който живеел, стрелял по майка с дете. На този етап не се знае дали ги е познавал, или са били случайни жертви. Побягнал обратно към Козаревец, но по пътя катастрофирал и бил открит от полицията, която била блокирала целия Ямбол и изходните пътища.

Споделяне

Още от България