Мъжът с най-много пиърсинги в света и имплантирани рога не бе допуснат в Дубай

Ролф Бухолц. Фейсбук

Силно татуиран германец, чието чело е украсено с два имплантирани рога и над 100 пиърсинга, заяви в неделя, че му е отказано неоснователно да влезе в Дубай, което го принудило да пропусне планираната си поява в нощен клуб.

Неговият външен вид вероятно е шокиращ за най-либералния град в Персийския залив, чиято грижливо култивирана репутация на толерантност и съвременен космополитизъм често се сблъсква с консервативните ислямски ценности на региона.


Ролф Бухолц, на 55 години, е пътувал към близкоизточния търговски център Дубай, за да се представи в клуб, привличащ публиката с най-забележителни атракции като гълтачи на мечове и екзотични бурлеска танцьори, пише "Гардиан".

Бухолц заяви пред Асошиейтед прес, че имиграционните власти първоначално са подпечатали паспорта му и са го пуснали, но след това бил спрян преди напускането на митническата зона. После той се озовал в стая с други депоритрани.

От нощния клуб заявиха в имейл, че летищните власти са се позовали на "съображения за сигурност", отказвайки на Бухолц да влезе в страната.

Самият той заяви, че работници на летището му казали, че официалните служители се опасявали, че той може би практикува черна магия, въпреки че властите не са споменали директно нищо такова.


Никога не получих официален отговор, каза германският гражданин. Те се държат приятелски, но никой не отговаря на въпросите ти, поясни той.

В допълнение към неговите татуировки и имплантирани рога, Бухолц има рекордните 453 пиърсинга, много от които по лицето и гениталиите, според Книгата на рекордите Гинес.

Летищните и имиграционните власти са отправили въпроси към полицията, която не е открита за коментар.


Бухолц, който е IT специалист от Дортмунд, е трябвало да се появи в нощния клуб "Cirque le Soir" в дубайския хотел "Fairmont". Клубът отваря врати през 2011 г. и от сайта му се вижда, че предлага от всичко по малко, включително акробати, които ходят на кокили, джуджета, татуирани танцьори, жонгльори, барабанисти, магьосници и гълтачи на огън.

Алкохолът се лее свободно в дубайските барове и нощни клубове, които обикновено са част от хотелите и посетителите им се обличат по същия начин като на Запад.

Споделяне

Още от Общество