Меглена Кунева: Горкият Петър Стоянов! Всъщност, горките ние...

Меглена Кунева, Сн: БГНЕС

“Бойко Борисов показа пълна липса на уважение към Петър Стоянов. Просто защото искаше да търгува. Хем да изтъргува пред обществото личното присъствие на бивш уважаван лидер на СДС в проваления от него избор на конституционни съдии, хем да си осигури СДС като партия." Така председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева коментира в профила си във Фейсбук маневрите между ГЕРБ и СДС за номиниране на нов конституционен съдия на мястото на Венета Марковска.

"Уважавал ги бил?! Не става така! Да избира принципно и да уважава хората е нещо, което очевидно не може и никога няма да може, ама никак! Всичко е сделки с двойно дъно, така е свикнал да печели", коментира още Меглена Кунева.

"Мисля си – горкият Петър Стоянов! Защо Борисов не е отправил лично предложение до него - без посредници? Открито! А пък той да си реши, дали да приеме. Така поне едното двойно дъно щеше да е премахнато. Един бивш президент заслужава това и нацията, която е президентствал също. Всъщност, горките ние... Ние ли нещо не разбираме или те съвсем са загубили срам?, споделя още Меглена Кунева в социалната мрежа.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Одобрявате ли промяната в стратегията на ваксинацията срещу Covid?