Мелания Тръмп: Да бъда първа дама на САЩ беше най-голямата чест

Мелания Тръмп: Да бъда първа дама на САЩ беше най-голямата чест

Мелания Тръмп публикува в Туитър прощално видео съобщение, докато се готви да напусне Белия дом. В него тя казва, че за нея да бъде първата дама на САЩ е била "най-голямата чест" в живота ѝ.

"Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд завършваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си", заяви тя в прощалното си послание.

На видеозаписа 50-годишната Мелания Тръмп прикани към предпазливост и "здрав разум за защита на уязвимите", на фона на пандемията от новия коронавирус.

Тя призова да бъде подкрепена нейната инициатива за подрастващите "Бъди най-добрия", "за да гарантираме, че като американци ние правим всичко възможно, за да се погрижим за следващото поколение".

Първата дама на САЩ изглежда намекна и за размириците на Капитолия вследствие на нахлуването на привърженици на нейния съпруг - президента Доналд Тръмп. "Бъдете пламенни във всичко, което правите, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано", каза тя.

Споделяне

Още от Свят

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?