Меркел бе забелязана да трепери за трети път за последния месец (Видео)

Меркел бе забелязана да трепери за трети път за последния месец (Видео)

Германският канцлер Ангела Меркел беше забелязана от медиите да трепери за трети път за последния месец. Това стана при срещата ѝ в Берлин с гостуващия премиер на Финландия Анти Рине, предава "Ройтерс", цитирана от БТА.

Тялото на Меркел трепереше по време на церемонията на открито за посрещането на Рине с военни почести пред канцлерството в германската столица.

Подобни случаи имаше на 18 и 27 юни. И в двата случая 64-годишната Меркел бързо преодоляваше треперенето, щом започваше да ходи, припомня АП. При първия случай в горещо време тя самата по-късно каза, че се чувства добре след като изпила три чаши вода. Днес времето в Берлин беше хладно.

По време на срещата на върха на Г-20 в Япония в края на юни Меркел каза, че разбира интереса към здравословното ѝ състояние, но настоя, че се чувства добре. Сега тя отново каза на репортерите: "Аз съм добре. Не бива да се тревожите за мен".

По време на пресконференцията с Рите Меркел беше усмихната и не трепереше. Говорител на германското правителство същно настоя, че канцлерът е добре.

Споделяне

Още по темата

Още от Свят