Метрото и част от наземния транспорт ще работят в новогодишната нощ

Метрото и част от наземния транспорт ще работят в новогодишната нощ

Метрото и част от наземния транспорт ще работят в новогодишната нощ, а нощните автобуси ще се движат по променен маршрут, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

През нощта ще се движат трамваите, обслужващи линии 5, 7, 8, 12, 18, 20 и 22, тролеи с номера 1, 2, 4 и 9, както автобуси по линиите 83, 102, 85, 285, 310, 213.

Нощните автобусни линии 1, 2, 3 и 4 ще работят по променени маршрути. Линия 1 /в посока ж.к. "Младост 4"/ ще се движи от бул. "Тодор Александров" /площад "Независимост"/ по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по бул. "Цар Освободител" по маршрута, двупосочно.

Линия 2 /в посока Студентски град/ ще се движи от бул. "Тодор Александров" /площад "Независимост"/, по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по маршрута, двупосочно.

Линия 3 /в посока автостанция "Изток"/ ще се движи от бул. "Тодор Александров" /площад "Независимост"/ по бул. "Княз Александър Дондуков" и след кръстовището с бул. "Васил Левски" направо по маршрута до автостанция "Изток", двупосочно.

Нощна линия 4 /в посока ж.к. "Дружба 2"/ ще се движи от бул. "Тодор Александров" /площад "Независимост"/ по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и наляво по бул. "Янко Сакъзов" по маршрута, двупосочно.

Автобусите от четирите нощни линии ще спират на съществуващите трамвайни и автобусни спирки в променените участъци на маршрутите и на временна двупосочна спирка за прекачване на бул. "Княз Александър Дондуков" при ул. "Сердика".

Споделяне

Още от България

Как оценявате кандидата на ИТН за премиер?