Михаела Калайджиева влезе в мениджмънта на "Теленор България"

Михаела Калайджиева

От 1 януари 2019 г. във висшия мениджмънт на "Теленор България" влиза Михаела Калайджиева, която ще заеме позицията на главен директор "Корпоративна политика“ и като такъв ще отговаря за правните отношения, регулациите, корпоративните комуникации и поверителността. Това съобщиха от компанията, която преди месеци бе придобита от чешката ППФ.

Калайджиев вече е изпълнявала тези функции от 2001 до 2008 г., когато телекомът бе собственост на гръцката ОТП и оперираше под бранда "Глобул", преди да бъде придобит от норвежката "Теленор".

От 2008 до 2013 г. Калайдиева беше главен секретар на "Виваком".

Реално тя има над 15 години управленски опит на телекомуникационния пазар в областта на правните и регулаторни политики, връзките с институции, човешките ресурси, комуникациите и корпоративната отговорност.

"Всеобхватният опит на Михаела и дълбоките ѝ познания за пазара се съчетават напълно с нейните енергия, целенасоченост и ангажимент за развитие на хората и аз с нетърпение очаквам да работим заедно за успеха на "Теленор България“, заяви Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на телекома, цитиран в съобщението на компанията.

Споделяне

Още от Бизнес

Как да се подходи с новата детска болница?