Михайлова с двама съпредседатели на предизборния си щаб

Заместник председателят на СДС Владимир Кисьов и говорителят на НИС Николай Младенов заедно оглавяват предизборния щаб на Надежда Михайлова за кметската надпревара в София, съобщиха от "Раковски"134.

Двамата ще бъдат съпредседатели, като Кисьов ще отговаря за екипите, изготвящи програмата за управление на столицата, а Младенов ще координира връзките с медиите.

В щабът е включен и друг зам.председател на СДС - юристът и бивш вътрешен министър Емануил Йорданов. Ръководител на доброволците, които ще подпомагат работата по кампанията, е бившият посланик в Испания Василка Папломатас.

Освен политически, щабът включва и оперативен отдел, чийто председател е настоящият общински съветник Вили Лилков.

Според предварителната информация, за икономическата част в предизборната платформа на Михайлова ще отговаря Петър Андонов, бивш посланик на България в Япония, който преди това бе икономически съветник на бившия президент Петър Стоянов. Идеите, свързани с образованието, ще идват от Веселин Методиев, който бе вицепремиер и министър на образованието в първия кабинет на Костов.

Програмата и мотото на предизборната кампания на Надежда Михайлова ще бъдат обявени в най-скоро време. Срокът за представяне на листата за общински съветници е 25 септември.

Споделяне

Още от България

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?