Мика Стоичкова: Провокацията срещу баща ми е атентат срещу фамилията ни

Мика Стоичкова: Провокацията срещу баща ми е атентат срещу фамилията ни

Провокацията срещу баща ми е атентат срещу фамилията – това смята дъщерята на Христо Стоичков – Михаела. Тя направи първи официален коментар за обвиненията срещу баща ѝ от екип на столичния вестник "България днес" за упражнено насилие от футболната звезда към фотограф и шофьор, опитали да заснемат сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова в Етрополе. 

"Смятам, че дадох достатъчно време на злите езици да напишат и изкажат своята грозна "истина" за красивата сватба, която Хриси и Лука имаха. Те бяха главните герои в "екшън по български"... Сега ще говоря аз...макар да бях на милиарди километри от тях, усетих емоцията, която имаха и сърцето ми биеше развълнувано в такт с техните...Благодарение на родните медии, бях информирана моментално за провокацията срещу баща ми, която мога отговорно да нарека "атентат над фамилията ни". Парадоксално, но факт е това, че младоженците са научили за случилото се едва на следващия ден! Нима моят баща не е най-страхотният, щом е съумял освен от недоброжелателите, да предпази сестра ми и от последствията...той не е влязъл геройски и победоносно в църквата, хвалейки се с победата си...а напротив, прикрил е всичко до последния миг... Айки, това ти предстои и за нашата дъщеря, имаш пример от най-достойния баща", написа Михаела Стоичкова във "Фейсбук". 

Инцидентът стана на 26 август в района на Етрополския манастир, където беше венчавката на по-малката дъщеря на Стоичков – Христина с хърватина Лука Белич.

Екип на вестник "България днес" се оплака, че с псувни и закани легендарната осмица е набил шофьора на редакционната кола.

Прокуратурата образува разследване по случая за хулиганство.

Споделяне

Още от България

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?