Милен Радуканов остава треньор на ЦСКА

Милен Радуканов ще е треньор на ЦСКА поне до Нова година. След среща със собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов в понеделник Радуканов заяви, че няма фикс идея да остане старши треньор на ЦСКА и, ако през зимната пауза бъде назначен нов наставник, няма проблеми да влезе в екипа му.

Радуканов застана начело на отбора, след като бе уволнен македонецът Гьоре Йовановски след поредица от слаби резултати. Под ръководството на Радуканов армейците победиха Берое и Миньор.

"Не са ми поставили никакви условия за задължителни победи и резултати. Аз държа да се представим добре и ЦСКА да вземе възможно най-много точки”, каза Радуканов.

Радуканов дойде в ЦСКА в началото на календарната година като преводач и помощник-треньор на Йоан Андоне. Така Радуканов получи прякора "Моуриньо“. Португалският спец с тази фамилия също е трупал стаж като преводач, но на Боби Робсън.

След напускането на Андоне Радуканов работи в щабовете на Адалберт Зафиров, Павел Дочев и Гьоре Йовановски. В четвъртък треньорът ще дебютира и в Лига Европа с мача на "червените" срещу Рапид Виена.

Споделяне

Още от Спорт

Какво очаквате да свърши служебното правителство?