Министри отлагат посещения в страната заради смените в кабинета?

Отлага се насрочената за понеделник среща в АЕЦ"Козлодуй", посветена на предстоящото преструктуриране на ядрения сектор на страната и произтичащите от това социални последици, съобщиха в неделя от информационния център на атомната централа.

От централата не посочиха причините за отлагането, но се предполага, че е свързано с очакваното обявяване на промени в правителството.

В срещата трябваше да участват председателят на парламентарната комисия по енергетика Веселин Близнаков, министърът на енергетиката Милко Ковачев, социалният министър Христина Христова, председателят на Агенцията за ядрено регулиране Сергей Цочев и председателят на Държавната агенция за енергийно регулиране Константин Шушулов.

От пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика съобщиха, че се отлага и посещението ни министър Христова в СОУ"Христо Ботев" в Мездра, където тя трябваше да провери как се възприема проектът"Чаша топло мляко и закуска".

Към този момент няма индикации за очаквана на смяна нито на министър Ковачев, нито на Христина Христова.

Промените ще обяви правителственият говорител Димитър Цонев, в отсъствието на премиера Симеон Сакскобургготски, който заминава за Брюксел.

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли партия на Кирил Петков и Асен Василев и ще гласувате ли за нея?