Мишо Шамара – звезда на контрапротеста в защита на кабинета "Орешарски"

Мишо Шамара на контрапротеста. Сн. БГНЕС

Рапърът Мишо Шамара подкрепи контрапротеста в защита на кабинета "Орешарски". Във вторник той се присъедини към станалия редовен митинг пред НДК, където се събират около стотина -двеста привърженици на управляващите.

Говорейки за многохилядното множество, което вече 33-ти ден демонстрира с искане за оставката на правителството, Мишо Шамара заяви: "Там протестиращите не са наши врагове, това са нашите деца, нашите приятели", предаде БГНЕС.

"Ако Орешарски падне в момента, идва Борисов на 100%. Вие искате ли Борисов да се върне", запита Шамара и множеството му отговори в един глас: "Не".

"Оставка на Орешарски няма да има, в това съм убеден. Протестиращите са отвратени от вас, медиите, защото създавате това чудовище Бойко Борисов", каза още Мишо Шамара, който по време на предишното правителство бе поканен от евродепутата и лидер на неуспялото да влезе в НС движение ГОРД Слави Бинев да говори в Европарламента за репресивното управление на ГЕРБ.


След това той се обърна към протестиращите пред МС: "Искахте да се смени Пеевски, сменен е. Аз не знам това ако не е демокрация, то кое е". Мнозинството от нас са си избрали този кабинет, затова нека останалите да се държат демократично, каза рапърът. Хората в България нещо не са наред, за да го изберат за министър-председател този (бел.ред. – Бойко Борисов). Може ли да играеш мач и наградата да ти е печено прасе, запита риторично Мишо Шамара.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?