Мистериозна смърт на свидетел срещу братя Галеви

Собственик на таксиметрова фирма и негова служителка намерени мъртви в Дупница

Сн. БГНЕС

Таксиметровият бос от Дупница Пламен Миланов, който бе един от основните свидетели по делата срещу известните като "братя Галеви" Ангел Христов и Пламен Галев, е открит мъртъв. 

Източници от "Криминална полиция" обясниха, че близо до 49-годишния Миланов е открито и тялото на 33-годишна жена.  Сигналът е получен малко след 20:30 ч. 

Телата са открити в помещение в центъра на Дупница, срещу ГУМ, в офис, пригоден и за жилище на първия етаж. Апартаментът няма електрическо захранване и е ползван бензинов генератор, уточнява Дарик радио.

По първоначална информация мъртвата жена е била служителка на Миланов. На 29 декември двамата не са се прибрали по домовете си и сутринта на 30 декември близките им са ги обявили за издирване.

Полицейските огледи на мястото продължават. 

По първоначална информация не са открити следи от насилие. Предполага се, че е възможно причината за смъртта да е задушаване. 

Няма следи от насилие върху телата при първоначалния оглед, каза говорителят на кюстендилската полиция Катя Табачка.

Миланов бе ключов свидетел срещу т.нар. братя Галеви, които бяха осъдени през 2011 година на 7 и 5 години затвор, но избягаха зад граница и вече от години се издирват неуспешно.

Вече покойният Миланов бе завел дело срещу бившите барети заради рекет. Според него те искали т.нар. "такса спокойствие", за да може да работи.

Споделяне

Още по темата

Още от България