Митьо Очите постъпил за лечение в "София мед" като частен пациент

Линейската, с която Желязков тръгна в понеделник вечерта към София

Простреляният в Слънчев бряг преди около три седмици Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, е постъпил във вторник по обяд за лечение като частен пациент в университетската болница "Софиямед", потвърдиха от здравното заведение след редица информации за приемането там на считания за наркобос Желязков.

Той е влязъл по собствено желание в "Софиямед", където е постъпил след лечение в специализираната болница по онколечение в София.

От болницата обясниха, че информация за здравословното състояние на Желязков ще бъде публикувана след актуални сведения от лекуващия му лекар на по-късен етап.

Митьо Очите бе прострелян с три куршума  в областта на корема, пикочния мехур и единия крак на 8 юни вечерта през заведение в Слънчев бряг в инцидент, описан първоначално от главния секретар на МВР Георги Костов като "битов", но после оправдава тази своя квалификация с натрупана "умора". Премиерът Бойко Борисов пък обясни, че ставало дума за "махленска свада" за паркомясто, но главният прокурор Сотир Цацаров е на мнение, че стрелбата е резултат от "спор за територия, която е източник на доходи от престъпна дейност".

Споделяне

Още от България

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?