Младеж почина след тежка катастрофа на Е-79

Сн. БГНЕС

Младеж почина в болницата в Благоевград, след като е транспортиран в състояние на кома в резултат на катастрофата край Долна Градешница на пътя Е-79. При инцидента, при който челно се сблъскаха два леки автомобила, пострадаха други шестима души, сред които и 5-годишно дете. Ранените са настанени в болница в Благоевград, съобщи МВР.

Катастрофата е станала около 11.45 ч. на 18 юни между два леки автомобила, единият от тях е със сръбска регистрация. В него са пътували семейство с две деца – на 16 и 10 години. Починало е по-голямото момче, предаде БГНЕС. В другия автомобил са пътували софиянци, които се връщали от почивка. Там ранените са трима.

Колите са се ударили челно малко преди 12.00 часа между селата Долна Градешница и Струмяни. Автомобилите са пострадали много и се е наложила намесата на спасителни екипи, които да ги разрежат и да извадят от там ранените.

На мястото са пристигнали линейки, които са извозили пострадалите към Благоевград. Една от ранените жени е в много тежко състояние.

Според съобщението на МВР загиналият младеж е на 20 години.

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?