Младежите на ГЕРБ в Кърджали "посетили" коледния купон на БСП

Активистите от младежката организация на ГЕРБ в Кърджали са посетили коледното парти на опонентите си от БСП в града, съобщи пресцентърът на управляващата партия. Младите подражатели на Бойко Борисов подарили на социалистите малка кола играчка, с която да се движат по иначе реалните магистрали, построени от ГЕРБ. Поради характерния стил и фундаменталността на информацията, публикуваме прессъобщението както е разпространено от пресцентъра на партията.

Младите ГЕРБ-ери от Кърджали изненадаха предколедно връстниците си от БСП

Младите ГЕРБ-ери натриха носа на връстниците си от БСП след като се появиха на коледното парти на социалистите в ресторант "Арпезос”. "Червените ескадрони” отправиха задочна покана за купон към тях чрез медиите и социалната мрежа фейсбук.

Над 50 момчета и момичета, водени от лидерката на младежката организация Веселина Юрукова, поеха хвърлената ръкавица и решиха да тестват гостоприемството на БСП. Неочакваната им поява на партито обаче предизвика смут в червените редици.

"Бяха толкова шокирани, че дори не се сетиха да ни почерпят”, разказа през смях Юрукова. Единственият, която успял да се окопити от изненадата, бил областният лидер Милко Багдарасов, който поздравил младежите от управляващата партия с добре дошли. Съпартийците му обаче изгубили ума и дума и забравили правилата на доброто възпитание.

На изпроводяк младите ГЕРБ-ери пожелали весели празници на социалистите и им връчили символични коледни подаръци – автомобил играчка, за да го карат по магистралите, построени от кабинета Борисов, и голям червен балон, пълен с въздух под налягане и празни обещания, с които левицата облъчва избирателите си.

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?