Платена публикация

Многофункционален комплекс "Сан Стефано Плаза"

Комплекс Сан Стефано Плаза е разположен в идеалния център на София. Строителното дружество Геострой АД е главен изпълнител на комплекса, който включва луксозни апартаменти, офиси клас А, търговски обекти, галерия, SPA център и паркинг.

Многофункционален комплекс Сан Стефано Плаза е разположен в близост до Орлов мост, Софийски университет и парковете Борисова и Докторска градина.

Сан Стефано Плаза e замислен изцяло с идея за максимален комфорт на живеещите, работещите и гостите на комплекса.

Особената значимост на комплекс Сан Стефано Плаза се обуславя от сложността на изпълнение  на строителните работи, инсталациите и системите и необходимостта от обвързаност на сградата с околната градска среда и традициите.

Енергийна ефективност

Сан Стефано Плаза е комплекс с клас "А" на енергийна ефективност. Фотоволтаици произвеждат електрическа енергия за нуждите на комплекса. 

Жилища

Жилищната част в комплекс Сан Стефано Плаза е от затворен тип. Предлага апартаменти и ателиета, с възможност за преустройство.

Геострой АД изпълни строителството  с естествени, висококачествени и много трайни материали. Всеки апартамент разполага с индивидуална система за отопление и охлаждане, както и с постоянен достъп през "smart” устройство до BMS система за дистанционно управление.

В красиво оформената вътрешна покривна градина са засадени над 50 различни растителни вида, които се поливат със събираната дъждовна вода.

Офиси

Сан Стефано Плаза разполага с просторни офисни помещения клас А, разположени в самостоятелна сграда.

Офисите са с гъвкаво вътрешно разпределение тип отворено пространство.

Търговски център

Търговски център Сан Стефано Плаза е модерен комплекс с магазини, бутици и ателиета, които предлагат качествени продукти и услуги. В комплекса има аптека, банка, дрогерия, книжарница, химическо чистене, бутик за очила, цветарски магазин, галерия и SPA център.

Eстествена светлина от остъкления покрив на централната фасада.

Галерия Сан Стефано Плаза е съвременно пространство, което предлага възможност за провеждане на изложби и различни събития.

Паркинг

24/7/365 видеонаблюдение, жива охрана и подземен паркинг. Паркингът е на 4 нива, зарядна станция за електромобили на ниво 1 (предвидени са и за нива 2,3 и 4) и 18 инвалидни места. Нива 2 и 3 са за външни посетители.

Сан Стефано Плаза е носител на престижни награди:

  • в категория мултифункционални сгради в конкурса "Сграда на годината 2016"
  • специална награда на издателя на списание "Идеален дом" за иновативен комплекс с внедрени висок клас технологии
Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес