Мобилeн интернет за няколко души едновременно пусна М-Тел

Продукт, позволяващ на няколко души едновременно да ползват мобилен Интернет и пренос на данни с използването на само една карта, пусна на пазара в петък Мобилтел. Пакетът “Мобилен екип”, включва преносим рутър Linksys, Vodafone Mobile Connect card и SIM карта с включен трафик от 250 МВ.

С рутъра може да се осъществява връзка и с други мрежови устройства, като принтери, проектиран да покрие в максимална степен нуждите им от мобилен пренос на данни и гарантира лесна връзка по всяко време и навсякъде. Включената в пакета Vodafone Mobile Connect card осигурява UMTS и HSDPA достъп през мрежата на Мобилтел със скорост до 3.6 Mbps.

Системата се интегрира безпроблемно с частните виртуални мрежи на клиента.

Приложената в пакета SIM-карта включва безплатен пакет от 250 MB данни за тестов период от месец. Цената на пакета е 799 лв. с ДДС. Ако клиентът пожелае да ползва услугата и след това, той може да подпише договор с Мобилтел и да се възползва от отстъпките, предвидени от компанията. При избор на пакет от 250 или 500 MB месечно потребление с 1 годишен договор, Мобилтел ще възстанови на клиента 150 лв. под формата на месечни отстъпки от фактурата на клиента.

Споделяне

Още от Бизнес