Мобилни и спеццентрове за малкия бизнес откри Райфайзенбанк

Дванадесет специализирани центрове за кредитиране на малкия бизнес и хората със свободни професии при опростени условия и 24-часов срок, откри Райфайзенбанк, съобщиха от трезора в понеделник. Офисите са в София, Пловдив, Варна, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Сливен, Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Русе и Плевен.

Отделно шест микробуса ще играят ролята на мобилни кредитни центрове и ще посещават населените места където банката няма офис, като по този начин малкият бизнес може да се възползва от услугите на банката на място.

В Центровете за микрокредитиране, малките фирми и хората със свободни професии, могат да се възползват от необезпечен микрокредит, в размер на 60 000 лева, със срок на изплащане до 7 години, кредитната карта MasterCard Бизнес с лимит до 20 000 лева, онлайн банкиране и други услуги.

От банката се похвалиха с отпуснати над 1 млрд. лв. заеми за малки и средни предприятия за първото тримесечие на 2007 г. Броят на клиентите на финансовата институция е нараснал с 55%за този период.

Споделяне

Още от Бизнес