Морските вълни погълнаха двама души

Тялото на мъж е било открито в морето в района на Рибарския плаж във Варна, съобщиха от полицията в града. Засега самоличността на удавения не е установена.

Млад мъж е бил погълнат от водата на бургаския мостик вчера следобед. От полицията в Бургас съобщиха, че продължава издирването на изчезналия, но засега няма успех.

Патрул на бургаската жандармерия забелязал вчера двама души, които са се движили по мостика. При приближаването на униформените единият човек скочил в морето, а другият се отзовал на подадени от полицаите звукови и светлинни сигнали за излизане на безопасно място, обясняват от бургаската полиция.

Оказала се 18-годишна бургазлийка, която обяснила, че докато снимала с фотоапарата си вълните от моста срещнала в средата му непознат млад мъж на възраст между 20 – 25 години.

Двамата разменили няколко реплики, след което се разминали - мъжът продължил в посока сушата, а момичето навътре към морето.

Малко след това момичето се обърнало, но мъжът вече го нямало. Момичето видяло само полицаите, които я призовавали да се върне на по-безопасно място.

Всички опити мъжът да бъде открит са ударили на камък. В издирването са участвали пожарникари и полицаи от гранична полиция.

Самоличността на изчезналия също не е я ясна, поради тази причина полицията в Бургас призовава местните хора да се свържат със своите близки, отговарящи на даденото от момичето описание.

Споделяне

Още от България