Мрежата за дигитална реклама Httpool стана партньор на “Фейсбук“ на Балканите

Мрежата за дигитална реклама Httpool стана партньор на “Фейсбук“ на Балканите

Международната мрежа за дигитална реклама Httpool вече е официален партньор по продажбите на “Фейсбук“ (Facebook) на Балканите, включително България, Хърватия, Сърбия и Словения. Целта на партньорството е да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp.

Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България, каза Венцислав Костов, управител на Httpool България.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool.

Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

Споделяне

Още от Бизнес