МТел пуска програма за лоялни частни клиенти

"Мобилтел" пуска бонусна програма "М-Тел Клуб", предназначена за лоялни към мобилния оператор частни абонати, съобщи в сряда главният търговски директор на компанията Майкъл Фоли.

Програмата дава възможност на участниците в нея да печелят точки, които да разменят срещу продукти и услуги на мобилния телеком, както и да пазаруват с намаление в определени търговски вериги.

В програмата могат да се включат всички частни абонати, сключили договор с МТел най-малко от 6 месеца или притежаваната от тях SIM карта да не е спирана за същия период. Включването е автоматично и безплатно.

Още при включването в програмата, на абонатите ще се начислят еднократно стартови точки в зависимост от времето, от което са клиенти на МТел, както и по 2 точки за всеки лев от средномесечната им сметка за последните 6 месеца. Оттук нататък клиентите ще получават по 1 точка за всеки лев от месечната си сметка за мобилни услуги, като на половин година операторът ще им начислява и по точка за всеки лев от средномесечната сметка за периода.

Срещу точките си участниците в "МТел клуб" могат да получават безплатно време за разговори, безплатни услуги или продекти, които предлага операторът - SMS, предплатени карти за Интернет, мобилни аксесоари и други. Срещу клубните карти, които абонатите ще получат, те ще могат да пазаруват на преференциални цени - в зависимост от набраните точки, в магазините "Билла", техномаркет "Европа", аптеки "Санита", ресторантите "Хепи" и в София Ленд.

Още от Бизнес

Проявите на расизъм на националния стадион бяха: