Музикалната стрийминг платформа TIDAL влиза в EON

Музикалната стрийминг платформа TIDAL влиза в EON

Музикалната стрийминг и развлекателна платформа TIDAL става част от развлекателната услуга EON и вече е включена в пакета с най-голямо съдържание, съобщиха от "Виваком".

Така бъдещите и настоящи клиенти на телекома и на фиксирани услуги получават достъп до над 70 милиони песни във всички музикални стилове, както и 250 000 музикални видеоклипа в най-високо качество – всички без реклами и достъпни както онлайн така и офлайн. Това е следващата стъпка за продължаване на изключително успешното партньорство на оператора с авангардната платформа TIDAL, което стартира преди близо две години.

Потребителите ще могат вече не само да избират между над 200 канала и видеотека с над 15 хиляди заглавия, но и до постоянно разриващата се платформа TIDAL. Тя съчетава превъзходно аудио и висококачествени музикални видеоклипове с ексклузивно съдържание, като изпълнения на живо, срещи с изпълнители, достъп до албуми, интервюта, подкасти, част от оригиналните поредици на TIDAL, както и хиляди плейлисти, експертно подготвени от редакторите на платформата и от самите изпълнители, документални филми и интервюта с различни музикални изпълнители и други.

Абонатите на EON PREMIUM могат да управляват – активират и деактивират TIDAL през My Vivacom, както през мобилното приложение, така и през уеб версията. А клиентите на пакети EON LIGHT и EON FULL, които нямат включен безплатен абонамент за TIDAL, могат да го тестват 30 дни безплатно, като го заявят през My Vivacom. Цената след безплатния период е 8,99 лв. на месец. В допълнение, всички клиенти с включен TIDAL имат възможността да надградят своя TIDAL Premium до Family Premium пакет.

Семейният пакет позволява на потребителите да добавят до петима свои близки или роднини в платформата, които да се наслаждават на музикално съдържание с високо качество и богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Bceĸи aĸayнт, част от семейния пакет, e caмocтoятeлeн oт останалите и мoжe индивидyaлнo дa cъздaвa cвoи плeйлиcти с предпочитано cъдъpжaниe. Надграждането до Family Premium струва само 5 лв. на месец, за клиентите на Vivacom с включен безплатен достъп до TIDAL, а за тези, които нямат включен абонамент към плана си, цената е 13,99 лв. на месец.

Споделяне

Още от Бизнес