Музикалният фест Elevation ще е в Доброславци

Музикалният фест Elevation ще е в Доброславци

Военното летище в софийското село Доброславци става домакин на тазгодишното издание на музикалния фестивал Elevation, съобщиха организаторите в сряда. Локацията за тридневното събитие бе пазена в тайна близо два месеца.

В 18 годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие. На 22, 23 и 24 юни на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Ще има зона за забавления, предлагаща разнообразни игри и предизвикателства – от издигане на хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, велописта, огромен басейн с пяна и бой с торти. На цялата територия на фестивала ще има безплатен безжичен интернет.

На Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга струва 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.

Фестивалът ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Автобусни лини № 29, 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша.

Билети за фестивала, който ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

Споделяне

Още от

Къде му е мястото на Бойко Борисов?