На снимки за новия "Сървайвър" почина кметът на Раднево

Кметът на град Раднево втори мандат Нончо Воденичаров е починал във Филипините на снимки за четвъртия сезон на българското издание на рилити-шоуто "Сървайвър", съобщиха от администрацията на Раднево в неделя.

53-годишният кмет е известен със спортните и артистичните си пристрастия. Той е президент на футболен клуб Миньор (Раднево), участвал е в снимките на множество български филми, сред които "Време разделно" и "Хан Аспарух".

От германската информационна агенция ДПА в неделя предадоха повече подробности за смъртта на Воденичаров. Филипинската полиция е съобщила, че той е починал от масиран инфаркт на остров Карамоан, където българският екип е правел снимки за шоуто.

Докато е участвал в една от игрите, той е получил инфаркт и е починал на място. Причината за смъртта е била потвърдена от двама лекари. Няма обаче подробности какъв е бил характерът на задачата, която е изпълнявал.

На остров Карамоан са били снимани и френско и израелско издание на популярното телевизионно шоу "Сървайвър", отбелязва ДПА.

Споделяне

Още от България

Как оценявате българската позиция за кризата около Украйна?