Над 1000 блондинки поставят рекорд в София

Над 1000 блондинки поставят рекорд в София
Над 1000 русокоски от цял свят ще се съберат в центъра на София на 23 октомври, за да опитат да поставят рекорд за най-много блондинки на едно място, съобщиха от Асоциацията на блондинките в България.

Поставянето на рекорда ще бъде в рамките на Първия международен конгрес на блондинките, който ще се проведе от 21 до 24 октомври. Целта му е да се повиши статусът на жените в обществения, икономическия и политическия живот.

На 22 октомври е организиран благотворителен бал "Да сбъднем мечтата на едно специално дете", а на следващия ден от 14.00 ч. ще се състои парад на русокосите дами по централните улици в София, съобщи БТА.

В програмата е включен и конкурс за най-атрактивна визия. Ще се сформират отбори с по 5-10 момичета с еднакъв предизвикателен външен вид. Задължителният дрес код е розова горна дреха и бял панталон или пола, както и всякакви розови аксесоари.

На 23 октомври ще се състои конкурсът за красота "Мис Блонд", на който ще бъде избрана най-умната и най-красивата блондинка. Шоуто ще продължи с модно ревю на домашни любимци.

Споделяне

Още от