Над 200 стажантски места обявиха БТК и “Вивател”

Българската телекомуникационна компания (БТК) и мобилният ѝ оператор “Вивател”  стартират стажантска програма от 2 април, съобщиха от телекома в петък. Над 200 студенти ще могат да практикуват в регионалните звена на дружествата, тъй като програмата покрива цялата страна.

Кампанията „Влез в кухнята на БТК и Вивател” е ориентирана към студенти, завършили поне ІІ курс на обучението си в телекомуникационни, информационни и бизнес специалности. Документи за кандидатстване ще се приемат само по Интернет до края на април. Стажовете започват през юни и юли с продължителност между 2 и 6 месеца.

Студентите ще могат да работят по конкретни проекти в сферата на маркетинг и продажби, изграждане и архитектура на мобилна и фиксирана мрежа, информационни технологии, финанси, връзки с обществеността, човешки ресурси, снабдяване и логистика.

Пълна информация за позициите, начина за кандидатстване и всички други необходими детайли, е публикувана на официалните Интернет страници на БТК, Вивател  и JobTiger, която за пореден път организира форума “Кариери” .

Споделяне

Още от България

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?