Над 220 е-книги могат да четат през телефона си абонатите на “Глобул“

Над 220 е-книги могат да четат през телефона си абонатите на “Глобул“

Абонатите на “Глубол“ могат да си теглят над 220 световни и български заглавия на книги, както и списания и да ги четат на мобилните си телефони, компютри и електронни четци, съобщиха от компанията в четвъртък. Тя създаде онлайн каталог www.globulbooks.com, от който може да се закупят на цени от 2 до 14 лв. електронни книги от различни световни автори и жанрове, а част от изданията – предимно български, се предлагат и безплатно. Почитателите на е-книгите могат да си изтеглят и и мобилно приложение за четене за устройства с операционна система iOS и Android.

 

Цената на електронните книги в онлайн книжарницата GLOBUL Books е по-ниска от тази на печатните. Така, читателите могат не само да спестят време и средства, но и ценни ресурси на околната среда.

 

За да свалят бързо и лесно електронни книги на различни устройства – смартфон, таблет, електронен четец или компютър, потребителите трябва да се регистрират в онлайн книжарницата и да изтеглят безплатното приложение GLOBUL Books от App Store или Google Play. Неговият удобен интерфейс позволява на читателите да създадат своя онлайн библиотека, да добавят коментари и бележки, да ги синхронизират на устройствата си, както и да споделят мнение за дадена книга или части от нея в социалните мрежи Facebook и Twitter.

 

Клиентите на GLOBUL могат да заплатят за избраните от тях електронни книги директно чрез месечната си сметка или от наличния кредит по предплатената си карта. За улеснение потребителите на онлайн книжарницата GLOBUL Books могат да плащат и чрез кредитна/дебитна карта, както и чрез ePay.bg и PayPal.

Споделяне

Още от България