Най-голямото събитие на MTV за тази година ще се състои във Варна

Най-голямото събитие на MTV за тази година ще се състои във Варна

Първата голяма международна продукция, организирана у нас от музикалния телевизионен канал MTV ще се състои във Варна на 15 юли т.г. Това съобщи днес Марк Суифт, старши вицепрезидент на компаниятя Viacom International Media Networks, цитиран от "Дневник".

Най-голямото лятно събитие, организирано от телевизионния канал - MTV presents VARNA BEACH, ще се състои на Южния плаж в града и ще бъде организиран съвместно с Община Варна.

"Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители, каза още Марк Суифт. Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо".

По време на представянето на проекта не бяха съобщени подробност за участниците в него, но според разпространената информация става дума за световноизвестни звезди, чиито имена ще бъдат уточнени по-късно.

"Това е фантастичен ден за България, каза пред медиите Иван Портних, кмет на Община Варна. Вълнуваме се от факта, че на 15 юли ще бъдем домакини на MTV във Варна и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града".

Според представители на MTV събитията, организирани от телевизията, винаги са грандиозни и ефектни.

Споделяне

Още от България