Най-високият небостъргач в света с интерес към български софтуер

Най-високият небостъргач в света с интерес към български софтуер

Дубайският небостъргач Бурж Дубай, който макар и в строеж претендира да е най-високият в света, епроявил интерес къв български софтуер за управление на недвижима собственост и активи, съобщиха във вторник от компанията "СентърМайн", предложила продукта на специализирано ИТ-изложение в Дубай този месец.

Вече се водят преговори за софтуера, който подобрява управлението на сгради и помага за оптимизиране на разходите за електро и топлоенергия, комуникации, комунални услуги, ремонтни дейности, хигиенизиране и др. Продуктът Фасилити Мениджмънт Сентър улеснява и отношенията с наемателите, като автоматизира всички процеси от изготвянето на офертите през сключването на договорите до издаването на финансови документи. Той обединяват разнородни данни и дава възможност за бързата им обработка, за изготвяне на точни анализи и прогнози, което съответно увеличава печалбите от дейността.

Така експлоатационните разходи могат да се намалят до 35 на сто, коетопровокирало интересане само на екипа на Бурж Дубай, но и от други големи строителни компании и предприемачи в региона, обяснява Горан Миланов, изпълнителен директор на "СентърМайн".

Харесаният от арабските предприемачи  продукт се използва в близо 30 от най-големите бизнес сгради у нас с обща площ над 300 000 кв. м.

Споделяне

Още от Имоти