НАП пробва да продаде на търг червено колекционерско ферари и черен ягуар

Поделението на Националната агенция за приходите (НАП) в Пловдив предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване червено ферари и черен ягуар, съобщиха от приходната агенция.

Луксозната италианска спортна кола, която има колекционерска стойност, е произведена през 1983 г., а началната ѝ цена е 28 000 лв. Ягуарът е черен, на дванайсет години и началната му тръжна цена е 14 000 лв. Собственикът на двете коли се е разделил с тях заради неплатен данък върху доходите от 160 000 лв.

Кандидат-купувачите могат да огледат колите от 27 април до 3 май 2010 г. на адрес: гр. Пловдив, ул. "Пещерско шосе" 21. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването за двата автомобила се подават до 4 май 2010 г. в сградата на НАП в Пловдив на бул. "Скопие" 106.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 процента от първоначално обявената тръжна цена. Кои ще са новите собственици на двете лимузини, ще стане ясно на 11 май, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Това е третият търг за продажба на двата автомобила, след като на първите два не са се явили кандидат-купувачи, посочват от НАП.

Споделяне

Още от България

Колко време давате на новия парламент?