Наръчник съветва фирми как сплотяват хоумофис екипа и да правят добро

Наръчник съветва фирми как сплотяват хоумофис екипа и да правят добро

Как социално отговорните компании, чиито служители работят от вкъщи, да продължат да правят добро дистанционно, съветва допълнен наръчник с такива съвети на фондация "Сийдър".

Нейният екип е разработил нови начини за подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение, които съчетават тиймбилдинг елементи с благотворителност и са приложими в ситуация на социална изолация и работа от дома.

През пролетта организацията предложи своя първи вариант на наръчника, а сега вече е готова и втора част, която съдържа още по-атрактивни и забавни идеи. Целта е да се предоставят алтернативни варианти на стандартния тиймбилдинг, така че той да може да се случи също толкова забавно и в онлайн среда. Екипът на "Сийдър“ участва активно и модерира различните дейности, а добавената стойност от подкрепа на значима кауза може само да сплоти екипа на една компания още повече.

Целта на наръчника е да даде готови решения на компании, които искат да правят благотворителност, а същевременно с това да въвлекат екипа си в добрата кауза и да го сплотят.

Фондация "Сийдър“ е българска неправителствена организация, която се грижи за повече от 100 деца и младежи в центрове от семеен тип. С работата си организацията допринася за положителна промяна в живота на над 3000 от най-уязвимите деца и млади хора в България.

За да разберете повече за възможностите за дарителство чрез онлайн инициативи за екипа ви, се свържете с Адриана Гоцова на телефон: +359 884 378 851 или имейл: [email protected]

Споделяне

Още от Общество