Неадекватен швед арестуван 3 пъти за 2 дни в Слънчев бряг за хулиганство

Неадекватен 25-годишен швед успя да задмине обичайно високите алкохолни "постижения" на британските туристи в родния Слънчев бряг, след като само за 2 дни бе арестуван три пъти докато буйства, пропусна си полета, спа в бургаската болница и накрая бе осъден на 3 денонощия арест, съобщиха във вторник от МВР.

Хронологията на събитията започнала на 17 август, когато младият скандинавец привлякъл вниманието на родните блюстители на реда, докато се опитвал да сравни със земята павилион на крайбрежна алея до хотел "Бел вю". След сравнително кратко задържане той бил освободен в събота малко преди 10.00 часа.

Полицаите го откарали до автобус на туристическата агенция "Томас Кук", с която шведът бил пристигнал у нас на 11 август. Той обаче отказал да се качи на рейса, който трябвало да го откара на летището в Бургас, за да си хване полета към Малмьо. Заради агресивното му и неадекватно поведение се наложило униформените отново да приложат сила и да го закарат до аерогарата със служебното си возило, уточняват от полицията.

На летището обаче скандинавецът продължил да проявява характер, като се стигнало до намеса на дежурния медицински екип, който установил, че 25-годишният мъж "не е в състояние да пътува и е опасен за полета, като е препоръчано лечение в здравно заведение".

Едно денонощие и едно кръвно изследване в местната болница по-късно шведът отново възвърнал правото си на свободно придвижване, което не се забавил да използва по добре познатия начин. Последвал нов арест и присъда по бързата процедура – 3 денонощия зад решетките.

Споделяне

Още от България