"Некском” поевтини наполовина разговорите с Европа, САЩ, Канада и Русия

Наполовина по-ниски цени за минута разговор до стационарен телефон в Европа, САЩ, Канада и Русия, въведе "Некском–България” чрез услугата избор на оператор, съобщиха от телекома. Обажданията вече ще струват 0.10 лв. за минута. Такава е цената и за минута междуселищен разговор, като тук поевтиняването е 24 на сто.

По-ниските цени важат както за предплатените планове за частни лица и фирми, така и за корпоративните абонаментни планове на Некском. От компаниято допълват, че спестяването за международни разговори с тяхната услуга до САЩ, Канада, Русия и много европейски дестинации достига до 72 % в сравнение с традиционния начин на набиране. Поевтиняването идва от избирането на кода 01010 преди търсения номер в страната или чужбина, което пренасочва обаждането през мрежата на „Некском” и така не се начислява начална такса свързване за всеки разговор.

Телекомът е дъщерна компания на американския оператор Nexcom Telecommunication LLC и е  първият оператор в България, който предложи търговски WiMAX услуги.

Споделяне

Още от Бизнес