Неновините: Другите телевизии подляха вода на бТВ с инициатива "Да изчистим България ден по-рано"

Неновините: Другите телевизии подляха вода на бТВ с инициатива "Да изчистим България ден по-рано"

Останалите изолирани от инициативата на бТВ телевизии решиха, че не е честно частната медия да използва чистещите в събота хора, за да ги изтъкне като организирани свои зрители, съобщи сайтът Неновините.

От Националната телевизия, NOVA, TV7, Канал 3 и др. обявиха, че техните зрители ще чистят в петък вечерта, а Сашо Диков дори обяви, че ще ги връща на каданс, ако не се стараят.

Айде да видим какво ще чистят сега тия зрители на по-глупавите сериали в събота” - обявиха самодоволно от БНТ1, които допълниха, че чистенето в петък ще освободи съботния ден, в който хората спокойно ще може да си излязат и да се насладят на чистичкото.

От бТВ признаха, че обмислят спешно да изтеглят инициативата си за четвъртък, за да могат все пак да кажат, че чистото е от техни зрители.

Същевременно политици и известни личности се видяха в шок и попитаха кои телевизии ще снимат повече чистенето, за да не се излъжат да чистят няколко дни подред, преди да се отдадат отново на инициативата си “Да осерем България за всички останали дни”.

Споделяне

Още от