Невен Копанданова е новият пресдиректор на Атлантическия клуб

Невен Копанданова е новият пресдиректор на Атлантическия клуб в България на мястото на Максим Минчев, който стана шеф на БТА.

Невен Копанданова беше главен редактор на в. "Демокрация" от 1996 до 2000 г. Преди това е работила във вестниците "Свободен народ", "Дебати", "Отечествен вестник", както и в радио "Свободна Европа". Била е член на Програмния съвет на БНТ.

През последните три години Невен Копанданова беше председател на Управителния съвет на неправителствения Евроцентър за информация и анализи.

Първият ѝ ангажимент на новото поприще е медийното отразяване на официалната визита на държавния секретар на САЩ Колин Пауъл в София на 15 май. Сред акцентите на посещението ще бъде честването на 100-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и САЩ, която се навършва на 19 септември тази година, съобщават от пресслужбата на Атлантическия клуб. Честването ще бъде на 15 май от 14 часа на площад "Александър Батенберг", а съорганизатор на отбелязването на годишнината е Атлантическият клуб.

Още от България

Какво би означавало отпадането на мониторинга на Европейската комисия?