Ода на радостта

Нидал Алгафари: Станишев и Борисов да си подадат ръка, за да "върнат усмивките на хората"

Нидал Алгафари

Сергей Станишев и Бойко Борисов да си подадат ръка, призовава пиарът на БСП Нидал Алгафари, който през пролетта изостави партията и се присъедини към АБВ, но после се върна обратно в лоното на столетницата. В четвъртък той е отправил апел към приятелите си Фейсбук да признаят, че "Бойко не е тъп", както и че "Сергей е най-успелият български политик в Европа" и ако двамата си подадат ръка, всички бихме ръкопляскали.

 

Публикуваме текста в оригинал:


"Приятели,
мисля, че идва време сборно!
Идва време в което ще трябва да видим доброто в опонента ни и той да види доброто в нас!
Идва време в което да потърсим какво ни обединява, а не какво ни разделя!
Идва време в което да спрем его боричканията ни и да стиснем ръце заради всички в страната ни!
Да признаем, че Бойко не е тъп, не е гад, не е по- черен от дявола. Да признаем, че Борисов е силен и можещ! Че той създаде партия от нищото и е на върха на вълната вече много години. Че членуващите в ГЕРБ и симпатизантите му са наши съседи, приятели и близки, които са такива каквито сме и ние.
Да признаем също така, че Сергей е най- успелия български политик в Европа. Да признаем интелекта и стоическото му търпение. Да приемем влиянието му в Европа като наш коз на всички българи! Да признаем, че членуващите в БСП и симпатизантите на партията са наши братя, сестри, майки и бащи, баби и дядовци!
Бойко и Сергей, ако си подадете ръка и я приемете, дали няма всички ние да ви ръкопляскаме и да ви благодарим? Дали няма хората да заживеят по- добре и да върнете усмивките по лицата на много, много изстрадали хора от крамолите ни?
Дали няма така да премахнете търговците на влияние и политиката на обръчите?
Надявам се да сме стигнали до края на глупавите ни боричкания, обиди и удари в гръб!
Дали ще се сбъдне написаното на фасадата на Народното ни събрание?
Пожелавам си го!"

Споделяне

Още от България

Какво правителство е добре да има сега?