Ники Хейли отрече да е любовница на Тръмп

Слуховете са дело на хора, които не харесват успешните жени, смята постоянният представител на САЩ в ООН

Ники Хейли
Постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли твърдо отрече слуховете, че има любовна връзка с американския президент Доналд Тръмп, съобщи ДПА.
 
"Това е напълно невярно. То е много обидно и отвратително", каза Хейли в интервю за "Политико".
 
Тя заяви, че е била обект на подобни слухове преди, и смята, че те са дело на хора, които не харесват успешните жени. Слуховете се разпространиха, след като авторът на скандална книга за Белия дом и кандидат-президентската кампания на Тръмп през 2016 г. Майкъл Улф намекна в американско телевизионно предаване, че президентът има любовна връзка.
 
Улф обаче каза, че нямал достатъчно доказателства, за да включи всички подробности в книгата си "Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп", която се превърна в бестселър след излизането си от печат този месец.
 
"Президентът прекарваше значително количество лично време с Хейли в "Еър форс уан" и се смяташе, че я гласи за национално политическо бъдеще", написа Улф в книгата си.
 
Той заяви, че информацията е достатъчна за това проницателните читатели да разберат, че именно Хейли е замесена в любовната връзка, за която се твърди.
 
Хейли каза, че Улф представя фактите погрешно. Тя е била в президентския самолет "Еър форс уан" веднъж и тогава там са присъствали няколко човека. Хейли заяви, че никога не е разговаряла насаме с Тръмп за своето политическо бъдеще, както твърди Улф.
 
 
 
 
Споделяне

Още от Свят