Норвежкият танцьор отрече да е син на Джако

Норвежкият танцьор отрече да е син на Джако

Двадесет и пет годишният танцьор и музикант от Норвегия Омер Бхати, който преди дни бе обявен за най-голямото дете на починалия в края на юни поп идол Майкъл Джексън, отрече тази информация. Пред “Сънди мирър“ младежът заявява, че няма никаква родствена връзка с Краля на попа и винаги го е считал за свой най-добър приятел.

Слуховете за това, че Бхати е син на Джако се появиха малко след прощалната церемония с внезапно починалия на 50 години музикант в “Стейпълс Сентър% в Лос Анджелис. По време на траурната служба Бхати бе в редицата на роднините и попадна в обективите на пресата, която сравни неговата външна прилика както с Майкъл Джекксън, така и с двамата му сина.

Бе публикувана информация, че младежът е плод на нощна авантюра на певеца с норвежка на име Пия, която родила Омер. Твърдеше се, че дори певецът пратил свои хора да се грижат за детето, а след това момчето живяло с него в ранчото “Невърленд“.

Джако обаче никога не е обявявал Бхати за свой син, въпреки че нееднократно се е появявал с него пред публика.

Сега се изяснява, че Кралят на попа срещнал семейството на момчето през 1996 г. по време на визита в Тексас. Той се впечатлил от Омер и поканил цялото семейство в Лос Анджелис. Майката работила като бавачка и се грижила за възпитанието на първородния син на Джако – Принс Майкъл. Бащата пък станал управител на ранчото.

Младежът заявява пред “Сънди мирър“, че действително Майкъл Джексън е бил много привързан към него и често го е наричал свой син. “Това обаче е само сравнение, на практика той не е мой баща“, казва младежът. Той допълни, че в момента родителите му живеят в Норвегия. Присъствието си сред роднините на Джекъсн по време на траурната церемония Омер Бхати обясни с личната си молба да му се окаже тази част, тъй като двамата с Джако били най-добри приятели.

Споделяне

Още от

Къде му е мястото на Бойко Борисов?