Нов рекорд по фирми и площи поставя АГРА 2007

Нов рекорд по фирми и площи поставя АГРА 2007

По-мащабно от миналогодишното рекордно издание ще е сегашното международно изложение за селско стопанство АГРА, което ще се проведе за 16-ти пореден път в Пловдив от 20 до 24 февруари. До момента заявки за участие са подали 761 фирми, от които 333 са български, а 428 са чуждите, съобщиха от Пловдивския панаир в сряда.

Най-многобройно участие са заявили фирми от Италия - 82, Германия - 65, Франция - 42, Холандия - 31, Гърция – 25, Турция – 20, САЩ - 20. Щандовете на Турция, Гърция, Унгария, Франция и Испания заемат най-големите площи на изложението.

В АГРА 2000, която ще се проведе под егидата на Министерството на земеделието и горите, официално ще се представят Холандия чрез Земеделски офис към посолството на  Кралството, Аржентина с дипломатическата си мисия в София и Франция чрез ЮБИФРАНС.

Участниците в изложението ще  представят на щандовете си най-новото и най-алтернативното в областта на земеделието, а в деловата част ще се дискутират възможностите за привличане на инвестиции в българското село, възможностите за печалба от биологичното земеделие и проблемите при планинското животновъдство и производството на семена и посадъчно материали. Ще се обсъдят и поземлените отношения.

 

Споделяне

Още от Бизнес