Съдържание от Уебса

Нов тренд в бетинг средите - мисия "безопасна игра"

Хазартната индустрия често получава студено рамо от критиците, защото често се смята, че някои от клиентите могат да стигнат до крайности и да страдат от хазартна зависимост. Макар и точно това да е последното, което всеки бранд изисква, нека не забравяме и още една подробност. В повечето случаи, клиентите често попадат на нелицензирани брандове, които по един или друг начин успяват да оплетат своите клиенти именно в това.

Със сигурност може да чуете подобни истории, но нека не забравяме, че политиката на нито един лицензиран бранд не е такава. Впрочем във всяка една онлайн платформа ще попаднем на секция, която носи името "Отговорна игра". Тенденцията показва, че през последните години се въвеждат не само защитни мерки, но и компаниите си партнират една с друга, за да могат да ограничат присъствието на играчи, които имат тенденцията да преминават границите на разумното и да прекарват твърде много време в платформите.

Какво можем да забележим? Всеки букмейкър, като в това число трябва да добавим, че практиката важи и за залозите в Bwin, и именно там ще видим най-различни съвети и дори свободата даден играч да замрази профила си за известно време. Защо това е необходимо да се направи? Често ще забележим, че има достатъчно почитатели на риска, които влизат в директна битка не само, за да възстановят загубите си, но и за да си тръгнат сравнително по-богати. Всеки експерт и дори аматьор ще ви сподели, че това е най-голямата грешка, която човек може да направи. Причината е повече от ясна, веднага ще забележим, че когато сме афектирани и изнервени, винаги ще направим грешки и това ще се отрази на представянето ни.

Благодарение на новата стратегия, както и плановете на операторите не само да замразяват профили, но и да отказват регистрация, особено ако даден клиент има тенденция и проблеми със залозите, спокойно можем да открием, че тази практика ще се случи не само в онлайн платформите, но и в реалните обекти. Вече сме забелязали, че някои оператори в САЩ например разполагат със снимките на играчи, които са регистрирани в черния списък и именно там ще им бъде отказан достъп.

Разбира се, драконовите мерки ще продължат да се прилагат и най-вероятно ще се подобряват през следващите години. Какво ни доказва това? Колкото и да бъдем критични към различните оператори, не трябва да мислим, че тяхната задача е да се опитат да забогатеят с желанието на клиентите си да преследват предизвикателствата. Точно по тази причина трябва да отбележим един особен факт. Всеки един оператор работи в сферата на развлекателната индустрия и неговата основна цел е да създаде лоялна потребителска група. След това имаме хазартната комисия, която не само следи много внимателно и контролира индустрията, но и гарантира за изплащането на печалби, прозрачност на самия процес и още много други.

На финала ще видим, че идеята не е да се създават недоволни клиенти и мнозина да останат с горчив вкус. Ето защо ще видим, че всеки бранд предоставя сериозни бонуси, различни промоции и дори безплатни игри, предоставяйки шансове не само за запазване на депозита си, но и за инкасиране на печалби. Трябва да запомним и още една важна подробност, победителите са онези, които винаги играят с мярка и не се опитват да станат милионери. Отговорността и безопасността на всеки играч, зависи от самия него и ако той играе разумно, няма да остане никога разочарован от платформите. Това е първата и най-важна стъпка за безопасната игра.

Споделяне

Още от Бизнес

Докъде е проникнала руската шпионска и пропагандна мрежа в България?