"Нова Република" до малкия бизнес: Ние сме вашият защитник

"Нова Република" до малкия бизнес: Ние сме вашият защитник

Лидерите на "Нова Република" Радан Кънев, Трайчо Трайков и Мартин Димитров изпратиха писмо до представителите на малкия и средния бизнес, с което предлагат на фирмите да бъдат техни защитници от произвола на властта.

"Не си затваряме очите пред рекета, на който сте подложени – да ви принуждават да се корумпирате, за да участвате в обществени поръчки; да ви притискат да спонсорирате управляващите партии; да ви изнудват да поставяте предизборни плакати, за да си нямате проблеми“, пише в писмото, което е разпространено до стотици хиляди малки фирми в България.

Радан Кънев, Трайчо Трайков и Радан Кънев вече обикалят и търговски обекти из цяла София, за да носят лично писмото до представителите на малкия и средния бизнес. Десните политици изреждат какво са направили дотук в защита на интересите на малкия и средния бизнес и се ангажират да внесат предложение за премахване на данък "Уикенд“, за въвеждане на универсално приложение на принципа на мълчаливото съгласие, повишаване на прага за задължителна регистрация по ДДС от 50 хиляди на 200 хиляди лева, както и намаляване на 9% на ДДС за храни, лекарства и книги.

"Винаги, когато представителите на малкия бизнес са имали проблем с властта, те са идвали при нас в Народното събрание, за да търсят подкрепа. Успяхме няколко пъти да спрем безумни идеи на властта. Сега ние решихме да потърсим подкрепа от малките фирми, за да можем да продължим да бъдем техен ефективен защитник“, коментира Мартин Димитров.

"За нас е важно да представляваме най-активната част от работещите българи. Това са хората, които създават и на които всички разчитаме, за да стане България по-богата. Те обаче имат нужда от защита, защото натискът от партийните секретари може да убие всяка инициативност“, каза Трайчо Трайков.

*Предизборна кампания 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Споделяне

Още от Избори 2017