"Нова" свали предаване на Милен Цветков, не отговаряло на стандартите

"Нова" свали предаване на Милен Цветков, не отговаряло на стандартите

Нова телевизия обясни защо в понеделник вечерта не е излъчен записаният малко по-рано пореден епизод от предаването "Часът на Милен Цветков". Според медията епизодът не отговарял на ″стандартите на телевизията за обективност, истинност и баланс на гледните точки във всички предавания", съобщи Клуб Z във вторник.

В понеделник вечер в "Часът на Милен Цветков" беше излъчено повторение на старо предаване. Това предизвика зрителски коментари и въпроси дали става дума за цензура.

Сред предварително анонсираните теми на фейсбук страницата на предаването с начален час полунощ беше обявена и: "Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?"

В неделя от Брюксел Бойко Борисов специално отдели време, за да опровергае появили се информации, че според гръцки медии си е купил гръцки остров. Подобни твърдения се появиха в жълти медии. В гръцки издания обаче такава информация липсва.

Предаването е било заснето и готово за излъчване. По темата за "острова" на Борисов са гостували гръцки бизнесмен и адвокат, съобщава още Клуб Z.

Споделяне

Още от България