Нова телевизия пак сваля Милен Цветков от екран

Нова телевизия пак сваля Милен Цветков от екран

От утре Милен Цветков няма да води предаването "Здравей България", съобщиха в четвъртък от Нова телевизия.

Свалянето от екран на водещия на сутрешния блок на медиата било въпрос на "програмно решение". Изследванията показвали, че сегашната формула на предаването със силно журналистическо присъствие вече не дава резултат и не отговаря на желанията на зрителите. По това време на тях им била нужна повече сервизна информация.

Новият формат на сутрешната програма и евентуалният нов водещ, който ще партнира на Лора Крумова, ще станат известни в средата на февруари. Из мрежата обаче започнаха да циркулират слухове кой ще влезе в сутрешния блок на Нова телевизия, като най-упоритият е за бившия водещ на коментарна рубрика в БНТ и след това директор в телевизия RE:TV Асен Григоров.

Самият Милен Цветков потвърди новината, но отказва всякакъв коментар. Не е ясно дали ще остане в Нова телевизия, макар оттам да твърдят, че водещият работи по нов проект и отново ще е на екран.

Цветков се завърна в сутрешния блок на Нова телевизия в началото на 2009-та, след като бе уволнен водещият Георги Коритаров. За пръв път той бе водещ на "Здравей България" през 2000 г., когато въведе нов стил на предаването и пусна телефонна линия на живо със зрителите. Тъй като стана неудобен, бе махнат, след което отново се завърна на екрана на Нова тв в следобедния пояс с "Часът на Милен Цветков".

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?