Нова телевизия прави промени в програмата си, пуска нови предавания

Миа Сантова ще бъде водеща на късните новини по Нова телевизия, а централната новинарска емисия на телевизията от 11 април ще започва с 15 минути по-рано - в 19,15 часа, съобщи БТА, като се позова на информация от медията. Освен водеща, Сантова ще заема и длъжността отговорен редактор по европейските въпроси в нюз рума на телевизията.

Централните новини ще бъдат с нова визия, ще има нови рубрики, една от които е "Пулсът на живота". Тя ще се прави по зрителски обаждания.

Лора Крумова ще заеме мястото на Миа Сантова в сутрешния блок "Здравей, България". Крумова е асистент в предаването "Коритаров лайв", което също ще стане част от сутрешния блок. Другият водещ в "Здравей, България" остава Ники Дойнов.

Часът на "Коритаров лайв" се променя заради започващата на 11 април "Стар академи". Тя ще се излъчва всеки ден от 20,30 часа, ще има и кратко пряко включване от 17,15 часа. В 23,45 часа ще започва "Ало, Стар академи?", което ще представя кратък нецензуриран материал на академията за млади звезди. Като водещи ще се редуват Зара, една от героините на "Биг брадър", и манекенката Мария Силвестър.

На 16 април започва и предаването "Ексклузивно" на Венета Райкова. Всяка събота тя ще представя светския живот в страната, а всяка неделя - жълти новини от света. Райкова продължава да води и "Горещо".

Споделяне

Още от България