Нова тежка катастрофа отне живота на четирима младежи

Двама младежи и две девойки загинаха при катастрофа във вторник на пътя Бачково – Асеновград, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 13.30 часа след последния тунел в посока Асеновград. По първоначални данни беемве с пловдивска регистрация е паднало в река Чая. Четиримата пътници в колата са починали на място. Причините за случилото се изясняват.

Все още не е установена самоличността на двама от загиналите младежи. Знае се, че водачът на автомобила е 23-годишен младеж от Пловдив, а едното от момичетата не е от региона.

От полицията поясниха, че младежите са отивали към Бачково. Пътят е бил хлъзгав, колата е пътувала с висока скорост и се е плъзнала, предполагат от полицията.

Това е втората катастрофа за няколко дни в Пловдивско със смърт на младежи. На 4 декември на пътя Пловдив - Пазарджик загинаха трима 23-годишни младежи след като малко след полунощ на регулирано кръстовище товарен мерцедес с полуремарке, управляван от 62-годишен шофьор от Попово, отне предимството и се блъсна в ауди. На място починаха водачът на леката кола и единият от пътниците - и двамата от Пазарджик, а третият младеж от село Росен почина по-късно в болницата.

Споделяне

Още от България